Remontointi alkaa ensi maanantaina taas. Jippiihhhh… Vuorossa isoa rytinää: katto pois ja uus tilalle. Seinät rapsutetaan, kunnostetaan ja maalataan. KAIKKI sähköt KOKONAAN uusiks. Ja last but not least: uusi lattia. Sanoin viime vuonna rempan alettua että ENSIN kiireelliset eli katto ja lattia. Joten luonnollisesti ne nyt tehdään sitten viimesenä. Mitäs menin taas suutani aukoo!

 

Meidän pitää tyhjentää koko talo. Tai siis minun kun ei täällä taas ketään muitakaan näy. Kyselin raksamestarilta kuukaus sitten josko rempan vois tehä niin että ensteks puol taloo ja siirretään kamat ei-juuri-sillon-rempattaviin huoneisiin, ja sit taas ku ne rempataan ni siirretään kamat jo-rempattuihin-huoneisiin. Kun meillä ei oike oo tilaa säilöä meijän miljoonia romuja… Hää vastas et ei onnistu niin. Selvä, aattelin, jos ei onnistu niin ei onnistu. Eilenä hää tul käymään ja hän ilmoitti että tehdäänkin juuri niin kuin olin ehdottanut kuukausi sitten, muttei pihaustakaan siitä että MINÄ olin asian esittänyt! Ei, hän  esitti sen omana ideanaan ja niin että haluaa tehdä asiat meille, varsinkin ROUVALLE helpommaksi!

 

Pyykkikone pyörii jo toista päivää kun yritän pestä ja kuivata kaiken minkä voi pakata. Eilen en tyhjentänyt talosta velä mitään vaan tein KAIKKEAMUUTA mahdollista. No, kanatarhat on ainakin nyt viimmosen päälle siistitty ja lintuset huollettu. Tänäänkin yritin vältellä kuttumaista odottavaa työtäni ja päivitin siis blogia. Mutta nyt vihdoin puolenpäivän aikoihin sain homman alkuun. Läppäri huutaa pöydällä YouTubesta kaikkea vanhaa diskomusaa ja minä pakkailen jammaten. Hirveetä kateltavaahan se ois nuorille miehille jotka vaan Pamsuista unelmoivat, mutta ei täällä onneks oo ketään kattelee ku mä pyörähtelen epätahdissa ja laulan epävireessä!

 

Mieheni uhos että remppa on valmis ennen kuin menen Suomeen heinäkuussa. Höpö-höpö! Se on nähty miten täällä rempat venyy ja venyy! Aion pakata kamat niin että löydän heinäkuussa nopeasti matkalaukkuni ja haluamani vaatteet reissuun mukaan. Koppaan ne sillon mukaani ja toivotan hyviä remppojen jatkoja ja kiidän NOPEASTI lentokentälle!

 

No niin, takas pakkaamaan ja YouTube soimaan. Täsä kaikille työinnottomille – mutta huom! vain 70-luvulla tai aiemmin syntyneille!

 

Patrick Hernandez - Born To Be Alive

http://www.youtube.com/watch?v=BVgM7qeAlko

 

Mr.President Coco Jambo

http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU

 

Tämä erityisesti pölyjen pyyhintään sopivaa musaa! Mutta ei särkyvien koriste-esineiden:

Kaoma – Lambada

http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&feature=related

 

Tuon miehen tanssienergian ku sais mun pakkausenergiaan…

Boney M Daddy cool

http://www.youtube.com/watch?v=QtxlCsVKkvY