Mikähän masokistivaihe mulla nyt oike on meneillään? Eilen silitin vaatteita – joka on mulle yököttävin, vihoviimenen ja maailmankaikkeuden inhottavin kotihomma kaikista! Ja tänään maksimoin elämän kurjuutta siivoomalla kanalaa sisältä! Miten niin pienistä ja kauniista linnuista voi tulla noin paljo sontaa!!?? Asentelin uusia orsiakin; ihania, paksuja ja aitoja puunoksia. Voi kun ne ny ois p…komatta ne ihan heti uudestaan.

 

Kanatalomme on iso häkkiviritelmä ja sain tänään putsattua vasta puolet puolikkaasta. Siellä oli kaksi kyyhkynpesääkin. Siirsin ne varoen kahelle erilliselle alustalle. Samalla paikalla nyt siis ovat, mutta puhtailla ja uusilla alustoilla. Toivottavasti tämä ei nyt keskeyttänyt kyyhkyjen hautomaintoa.

 

Sain eilen mieheltäni hyväksynnän teettää muutoksia ei-toimivaan kanataloomme. Hän lupas että talorempan jälkeen teetetään työmiehillämme kanalaan uusi lattia. Tiedotin jo tänään rakennusmestarillekin siitä ja lisäsin pari muutakin asiaa työlistaan ;-) Katotaan kuin iso tappelu tästäki nyssi saadaan ukkelin kans aikaan! :-)))

 

Remonttiin kuuluu sellasta että olohuone on tänään lähes kokonaan laatotettu. Saumalaasteja ei vielä toki oo laitettu. Varmaan pääsen huomen osallistumaan saumalaastin putsaukseen kun olkkarimme on niin valtavan kokonen. Joten taidampa mennä jatkamaan kanalan siivousta jos en sitä huomen voikaan tehä.

 

Kui mun elämä tääl aurinkolomasaarel ei yhtään muistuta sitä mitä matkaesitteissä näin? Ei siel mainittu mitään tulikuumassa auringonpaisteessa sontakasalla juhlivista jättikärpäsistä! Otsan rypistys