Kello on jo noin ja vasta nyt huomasin että verkkareissani on reikä takanakin! No, se on myöhästä vaihtaa ny, työmiehet on nähny mitä on nähny. Voi jumankekka, toisena päivänä nenäkarvat täys pölyy ja toisena pöksyt persiistä auki. Miksei ne voi ystävällisesti huomauttaa mulle näistä nolouksista!!!??? T-paitanikin on sekä ryntäitten että mahan kohalta ruskehtavassa kyllästeessä. Eipähän jää epäselväks mitkä kohat kropastani on uloimmat! Siis nykyään. Muutama vuos sitten ei ois mahan kohal ollu plänttiäkään likaa... Huoh... No, se oli sillon 10 kiloa sitten.

Työmiehet alko niin yllättävän nopeesti asentaa jättilankkuja kattoon että veivät käsistäni vielä märkiä puita! Vähä harmitti kun eihän niin sais tehä, mutta... Aattelin sitten että enhän minä täällä enää siin vaihees oo ku puut pitää vaihtaa, kaippa noi noilla myrkyillä ja kyllästeillä mun eliniän kestää. Kerkeen kuoleen ja tulee viel takaski ennen ku nuo lankut pitää vaihtaa. Ja kun tuun takas ni meen Suomeen ja pysynki siel!

 

Ja vähänkö ottaa päähän katella noita kissoja, jotka EIVÄT ota kiinni rottia, EIVÄTKÄ auta mua maalauksessa!!! Kahtokaa ny totaki... Ja on viel niin sulonenki etten viitti ees persuuksillensa potkasta...
1241097200_img-d41d8cd98f00b204e9800998e