Mitä tehdään vapaapäivänä? No esim. mennään suihkuun ja mietitään tuliko laitettua suihkumyssy päähän kun ei vesi päänahassa saakka tunnu. Todetaan että hiukset on kuorrutettu puunkäsittelyaineella ja löydetään positiivinen puoli: tämä pää ei tule lahoamaan ikinä! Puolen tunnin kuluttua huomataan että suihkusta on tullut nautittua aivan liian kauan ja aletaan kiireellä kuivailemaan – eihän ny vapaapäivää voi pelkkään suihkuun tuhlata!

Lyödään kyynärpää kylppärin seinässä jo aivan liian kauan töröttäneeseen vaaralliseen naulaan ja muistellaan kuuleman jostain että ruosteinen naula ja haava eivät ole hyvä yhdistelmä. Etsitään miljoonista lääkekaapin kreikankielisillä teksteillä varustetuista purkeista se oikea putsausta varten. Haava on pieni mutta laitetaan oike iso laastari ja vieläpä kaksi kappaletta ja yritetään liikuskella pihapiirissä oikein vakavasti loukkaantuneen näköisenä. Huomataan ettei sympatiaa heru, eikä laastareita kukaan edes huomaa, ja mennään kanatarhaan.

Otetaan kalkkijalkainen kukko kiinni ja laitetaan moppisankoon Fairylla ”maustettuun” lämpöseen veteen. Todetaan hyväksi ideaksi käydä suihkussa ennen kuin aletaan käsittelemään punkkista kukkoa. Laitetaan pyyhe sangon päälle että kukko pysyy siellä itekseen eikä tuhlata vapaapäivää kukon pitelyyn käsillä. 

Mennään tietokoneelle ja tuhlataan vapaapäivä nettikirjoitteluun.