Hirvee tuuli jo toista päivää ja sadekuuroja vähän väliä! Neuvoksi kaikille jotka ikinä aikovat rempata: varmista että on paljon työskentelytilaa ja –tasoja ja sadekatoksia! Jos paikkakunnallanne ei ole satanut tippaakaan viimeseen 50 vuoteen niin kun läväytät lankut pihalle maalattavaksi niin sitten kyllä alkaa takuulla satamaan!

 

Tuntuu että ruiskuttamani puunsuoja lentää taivaan tuuliin ja vain tuulen tuomat roskat tarttuvat lankkuihin. Ja sitten sataa. Ja taas kiikutetaan puita suojaan… Tällasta tää on ollu koko alkupäivä. Nyt vaan tuulee onneks – toistaseks.

 

Valokuvailen samalla salaa… Yritän kuvata rakennusmestarilta piilossa, jottei ala luulemaan mua työtä vieroksuvaks Silmänisku Meidän pihalla on ihan hirmu paljon kauniita kyyhkyjä ja nyt tolla digikameralla saan aika hyviä lähikuvia! Vaikkei tuuliskaan niin siltikin varmaan ruiskuttelisin puunsuojat yläilmoihin kun niitä kyyhkyjä vahtaan koko ajan.
1241581929_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Yleensä tähän aikaan kyyhkyt kokoontuvat katollemme, mutta koska talomme yläosaa rempataan ja siellä nakutellaan häiritsevästi niin linnut eivät siellä enää viihdy. Nooh, kohta niillä on upouusi katto käytössään, entistä ehompi, ja siihen sopii sitten kakkia taas!