Ihan hyvin sain töitä eilen tehtyä loppujen lopuksi! Sain maalattua uudestaan kaikki kohdat joista teipit olivat repäisseet maaliakin pois. Poistin myös kaikki teipit, ihan kaikki, koska huomasin että jos ne jättää paikalleen pitkäksi aikaa niin siinähän sitä maalia sitten just irtookin. Ja näyttää valmiimmalta kun ei oo joka kohassa enää teippejä :-) Sain kaikki elikotkin hoidettua ja jaksoin illalla vielä pestä maalausvälineetkin!

 

Olin intoa täys kun ystäväni oli miehineen tulossa kylään. Tyhjensin ison ulkopöytämme työkaluista ja putsasin ja levitin sinne pöytäliinan. Valmistelin kaikkea pientä naposteltavaa ja laitoin valkoviiniä kylmenemään. Olihan se aika koomisen näköstä kun tämän sekamelskaisen pihan keskellä nökötti pöytä puettuna kauniiseen pöytäliinaan, makupaloineen ja hienoine viinilaseineen! Se oli kuin hermojenlepuutuskeidas tän romupihan keskellä. Jo ekan lasillisen aikana lakkasin katselemasta ympärilleni ja murehtimasta mitä kaikkea vielä pitää tehä ja siivota.

 

Yönikin sain nukuttua erinomaisesti. En herännytkään enää klo 3. Itikatkaan eivät vaivanneet – nii pal join viiniä että en ois heränny vaikka hai ois purassu multa jalan irti! :-)))

 

Tänään olen tuttuun tapaan hoitanut elikkolaumaamme ja edelleen pessyt pyykkiä. Sain itseni myös aloittamaan sen kaikkein kettumaisimman homman, eli olkkarin seinien maalaamisen katonrajassa hirviötelineen päällä tuskanhikeä tiputellen. Yritän olla ovela ja maalata pikkutarkat kohdat ilman teippejä, kun teippien laittoon kuluu hirveesti aikaa ja sitten ne pitää repiä poiskin.

 

Meen nyt takas hommiin. Mulla on valtava hinku saada olkkari maalattua tänään. Suuri suunnitelmani on nimittäin yrittää muuttaa taloomme asumaan jo huomenna!!!