1242820963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1242820963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1242820963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mieheni sai töistä lomaa. Kun kuulin uutisen eilen, hihkuin riemusta! Ihanaa että hänkin välillä saa pidettyä lomaa töistä, kun ei ole lomaillut piiiiitkään aikaan. Ja varsinkin nyt on hyvä aika ”lomalle” koska täällä remontissamme riittää puuhaa. Ja onhan se hyvä että isäntä on paikalla, ettei multa vaan koko ajan kysellä ja sitten vastaan väärin joko kielestä tai mielipide-erosta johtuen – ja mieheni mäkättää jälkikäteen väärästä vastauksestani! Periaatteessa siis hyvä että mieheni on lomalla.

 

Mutta, mutta… Hänellä on sellaisia kausia, että joku asia on ”in”. Hänellä on ollut koukkukausia, eli ostaa hirveesti erilaisia koukkuja ja naulakoita ja asentaa niitä sitten ihan joka puolelle. Hänellä on ollut myös putkikausia, eli asentelee kasteluputkia pihamme täyteen. Pihamme onkin nyt täynnä letkuja ja putkia. Sitten hänellä on verkkokausia, eli asentaa erilaisia verkkoja joka h…tin ruohon ympärille mitä pihasta löytyy. Jne. Nyt hänellä on ilmapuhalluskausi… Hänellä on sellanen iso, punanen, painava hökötys josta lähtee letku, josta tulee ilmaa. Ja se hökötys pitää aika ajoin hirveetä mökää. Onko tää ny sellane kompressori vaiko mikäkö…? Mieheni on nyt sitten keksinyt että ilmaa puhaltamalla tolla hirviöhökötyksellä saa tutkittua mikä taloomme asennettu sähköjohtojen putki vie mihinkin. Ja sillä voi puhaltaa puhtaaksi mahdollisia tukkeumia. Ja samalla metodilla availee esim. vesiputkia.

 

Mieheni on lomalla 3 viikkoa, ja nyt näyttää siltä että seuraavat kolme viikkoa mun tehtävä on käkkiä millon minkäki putken tahi letkun toisessa päässä ja huudella tuleeko ilmaa vai ei. Ja aina ku mun pitää huutaa vastaukseni niin se hirviömasiina alkaa mörisemään niin kovaa että mun on pakko kiertää toiselle puolelle rakennusta ja mennä kertomaan miehelleni vastaukseni. Paljon liikuntaa – jos jotain positiivista tästä tilanteesta haluaa löytää. Mutta ku mulla perkule ois muutakin tekemistä seuraavan 3 viikon aikana ku käkkiä tyhmänä jotain helekatin putkia ja letkuja kytäten! Jollei tää tällanen touhu pian lopu niin käyn ostaa hälle säkillisen koukkuja, niin jospa innostuis niistä uudestaan. Ois sekin parempi, kun siinä hän ei tartte mun apua. Ja kyllä meiltä vielä muutama neliömetri löytyy missä ei koukkuja viel oo.