Valvoimme eilen myöhään koska mieheni valmistautui matkaansa ja minä keskityin Michael Jacksonin hautajaisiin… Puolen yön aikaan menin ite petiin, saamatta unta koska hyttyset söivät jalkojani taukoamatta. Ja olin laittanut kelloni soimaan klo 2:15… No eihän siinä voi unta saada. Klo 2 mieheni heräsi ja lähti reissuunsa. Minä nukahdin hetkeksi, ihan vain nähdäkseni hulluja unia.

 

Nyt oottelen maalareita ja silmäilen työlistaani.

 

Joka toinen päivä

-         seeprapeippojen vedet ja ruuat

-         kastele isännän rehut puutarhassa

Joka päivä:

-         kyyhkyjen vedet ja ruuat

-         kanojen vedet ja ruuat + munien keruu

-         koirien vedet ja ruuat

Kaksi kertaa päivässä

-         kilpikonnien vedet ja ruuat

-         kissojen vedet ja ruuat

Tuhat kertaa päivässä

-         käännä ylösalaisin kaatunut kilpikonna oikein päin

 

Siinä on jo ihan mukavanpitunen lista, eikä vielä mainintaakaan remonttihommista! Pestävää pyykkiäkin on kertynyt varsinainen vuori. Nyt onneks on kyllä pesukonekin kytketty. Noin vuoden ajan olen ennen pyykinpesua joutunut joka helkatin kerta kytkemään uudestaan sekä sähköt (jatkojohdolla) että vedet. Nyt kun voin vain laittaa pyykit koneeseen ja hurauttaa masiinan napista päälle, niin kylä ny o heleppoo! Pyykkien kuivauskin onnistuu nyt helpommin kun maalarit eivät pölytä ulkona. Aiemmin kun oli monta työmiestä pihalla kottikärryineen ja betonimyllyineen ja hiekkoineen niin oli melkein mahdoton tehtävä pitää pestyt pyykit pölyyntymättä.

 

Mulla on nyt edessä iso urakka, mutta uskon saavani paljon aikaan. Toisaalta on ihan kiva touhuta yksikseni, kun ei tartte joka asiasta neuvotella isännän kanssa. Maalarit kun lähtevät niin alan hommiin oikein kunnolla.