1247118183_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Heräsin viime yönä klo 3 TÄYSIN PIRTEÄNÄ! Mietin jo että pitäiskö ruveta töihin, mutta ulkona oli niin pimee etten viittiny. Ja muutenki meinasin että ois pikkasen hullu aika herätä. Menin takas petiin ja myöhemmin heräsin herätyskelloon – ja väsytti niin vietävästi! Miten voi olla ihan pirteä klo 3 ja ihan poikki nukuttuaan muutaman tunnin lisää???

 

Maalarit tuli tänään! Jes! Tein heille kaffet ja näytin mitä pitää tehä milläkin prioriteetilla. Ja näytin kuinka olin siivonnut ja kuinka paljon olin silikonia rapsutellut irti… Näytin myös missä on suojamuoveja ja teippiä  ;-)  Kannoin jopa eteensä tuolit millä seistä ja sanoin ”soo-soo” osoittaen pesukonettani :-)))

 

Soitan kohta miehelleni ja sitten alkanee silikonisota :-))) Maalarit sanoivat että heidän pomonsa ei ollut samaa mieltä silikonin laitosta kuin mieheni. Isäntä kun näytti maalareille ennen reissuaan miten kaikki kolot pitää täyttää silikonilla. Minustakin se on ihan hirmunen homma eikä siinä oikein ole järkeä. Jälki ei ole niin huippulaatuista ja eihän se silikoni kaiketi auta puunraoissa; puu elää, pienenee ja suurenee kosteuden ja lämmönvaihtelujen mukaan, oli silikonia tai ei. No, saa isäntä soittaa maalaripomolle ja neuvotella. Isäntä tehköön mitä tykkää, ja sopikoot miehet keskenään. Mie en tältä päivältä haluu muuta ku että maalarit saavat osuutensa valmiiksi kylppäreissä ja yhdessä makkarissamme. Saas nähä miten käy kun tällasen toiveen tänne julkisesti pläjäytän. Normaali tuurini on sellanen että käy just päinvastoin. Mutten luovuta, yritän vielä josko tämä blogi voisi toimia toivomuskaivona  :-)

1247118071_img-d41d8cd98f00b204e9800998e