Toisaalta aikas ihanaa ku ei oo kunnon keittiötä! Nykyinen yksiömme keittiöhän on 1 tiskiallas ja mikroaaltouuni. Työmiehille sanottiin että aiempi hyysäys on nyssi loppu: ei enää klo 9 mahtavia aamiaisia ja klo 13:n runsaita lounaita. Kahveja teen erilaisia mutta se on sitten siinä. Ja eipä voida ittellemekään nyt kokata, hellaa ei oo minkään näköstä. Ite oon sellanen pullahiiri että voisinkin elää pelkällä kahvilla ja voileivillä mutta tuo mies hinkuu ruoka-ruokaa. Ja saakin sitä sitten kaupunkkista tulleessaan tuoda kotiin, valmisruokaa. Kyllä o heleppoo meikäläisen elämä nyt, mietinki täsä just että tällastako se miesten elämä on; paiskitaan hommia ja sitten siitä vaan istutaan valmiiseen pöytään!
 
Ostin eilen digikameran. Oli jo aikakin! Olen varmaan viimenen ihminen maailmassa kellä sellasta ei vielä ollu! Menin töihin kaupunkkiin ja työpaikkani vieressä on onneksi valokuvausliike. Jo viikko sitten kävin siellä kurkkimassa hintoja. Se halvin kamera oli just sen merkkinen ku halusinki ja just sopivan hintanenki. En viime viikolla vielä ostanut kun meinasin että on vähän hätiköity ostopäätös. Mutta eilen ostin koska kokemuksesta tiedän että aina se ensimmäiseksi löytämäni vaihtoehto on paras! Näin on vaatteiden ja muittenkin kohdalla kun kauppoja kiertelen - aina! Kauppias näytti perustoiminnot, kokeilin ja maksoin ja painuin seinän taakke työpaikalleni. Onneks ei ollu asiakkaita ja sain testailla rauhassa. Tein lähikuvaa kengästäni ja kaukokuvaa vastapäisen kiinalaisravintolan katoksesta. Filmasin sillä myös videopätkän toimiston seinistä! Uskomaton vehje! Se korjaa kaikki tyrimiseni automaattisesti! Vaikka kuinka täristän kättäni ja zoomaan sumeaksi niin ei, kamera piippaa ja vilkuttaa ja pyörittää ruudussa jotain neliöitä pienen hetken, sitten RÄPS! vaan ja ta-daa! ruudussa on virheetön kuva! Ihana vekotin!!! Viel ku joku keksis digikauhan ja digikattilankin niin kävis ruuanlaittokin yhtä mainiolla menestyksellä!
 
Töistä päästyäni päätin hakea pizzan mukaani ja sen valmistumista odotellessa kuvasin pizzerian terassin kaikki kukat. Ihanaa kun on Välimeren maassa blondina niin voi touhuta vaikka kuinka hulluja; aina saa anteeks kun on outo vaalea ulukomaalanen! Kotimatkalla oli pakko ottaa käyttöön digikameran videokin. Oli niin hiano ilima ja kauniit maisemat että kuvasin kotimatkaani. Kyllähän ne vastaantulijat takuulla huomas että törötän ajaa kamera kädessä mutta en taaskaan välittäny muitten aatoksista. Kotiin päästyäni olikin sitten jo kameran patteri lähes loppu. Sen verta piisas virtaa että kerkesin kuvaamaan olohuoneemme nykyisessä kunnossaan:
1241352831_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 
Vasemmalla yksi työmiehistämme ja keskellä mieheni eli tämän remontti-idean isäntä.
 
Ja tässä toinen läjä kattolautojamme. Koko talon sisäkatosta on tähän mennessä purettu 2/3.
1241352927_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Maailman parhaan pizzerian kukkasia Cool
1241353017_img-d41d8cd98f00b204e9800998e